Tarot za ljubav

Tarot za ljubav

Još je od drevnih vremena ljubavno je tumačenje sudbine vrlo popularno. Tarot za ljubav daje odgovore na širok spektar tema: pronalaženje srodne duše, romantične odnose, ljubavne izazove, mogućnost ostvarenja dugoročnog ljubavnog odnosa. Tarot online za ljubav se bazira na tumačenju, ali i objašnjenju ljubavne podudarnosti kroz astrološku i numerološku simboliku svake karte. Svaka kombinacija kroz tarot karte nam daje mogućnost upoznavanja svih prednosti, ali i mana ljubavnog partnerstva. Tarot za ljubav će nam pokazati kako doći do unutrašnje spoznaje i kako pronaći odgovore na složene ljubavne situacije.

Tarot za ljubav nam pomaže da shvatimo sve promjene koje nas očekuju

Svako od nas želi stabilan odnos sa voljenom osobom, ali do ostvarenja ljubavne sreće nije uvijek lako doći. Bez obzira da li ćemo pronaći pravog partnera, započeti ljubavnu vezu, stupiti u brak, otkloniti nesuglasice ili riješiti ljubavne konflikte i pobijediti izazove u braku, moramo naći pravi način i odgovore koji vrlo često zahtjevaju mudrost i sveobuhvatno objašnjenje za svaku situaciju. Tarot za ljubav nam pomaže da shvatimo sve promjene koje nas očekuju, ali i ukaže nam na promjene koje nekada znaju biti vrlo bolne i teške. Svako tarot tumačenje za ljubavne odnose u sebi sadrži jedinstvene kombinacije kroz koje otkrivamo hoćemo li imati periode sreće i zadovoljstva u carstvu romantike, ili nas pak očekuju ograničenja, nevjera, pa i prekid sadašnje veze.

S obzirom da je područje romantičnih odnosa vrlo “osjetljivo” za mnoge, cijelokupnom tumačenju treba dati određen smisao, poruku i smjernice kako bi došlo do trajne sreće. Tarot za ljubav nudi brojne tehnike otvaranja, a svaka od njih nam daje uvid u sve aspekte trenutnog odnosa. U detaljnom se tumačenju može sagledati emotivna vezanost partnera, njihova karmička povezanost, duhovna spona i mogućnost dugotrajnosti.

Tarot za ljubav nas uvodi u jedan novi svijet i dimenziju novih saznanja. Kroz opciju tarot za ljubav možemo otkriti sve mogućnosti i potencijale kada je sfera ljubavi i romantike u pitanju.

Najčešća pitanja koja se postavljaju kroz opciju tarot za ljubav:

 • Voli li me iskreno osoba sa kojom sam u vezi?
 • Je li mi suprug vjeran?
 • Hoću li se udati za osobu koja mi se sviđa?
 • Je li moj dečko vjerna i odana osoba?
 • Kakva će mi biti buduća supruga?
 • Hoću li imati svoje vjenčanje iz snova?
 • Kako ću se slagati sa osobom sa kojom sam tek ušla u vezu?

Kada želimo konzultirati tarot za ljubav, prvo je potrebno jasno definirati pitanje da bismo dobili razumljiv i precizan odgovor koji će imati praktičnu primjenu u našem životu. Na svako postavljeno pitanje tarot za ljubav će pokazati kakva je energija određene situacije i opisati ishod. Tarot za ljubav se može raditi i jednostavnim otvaranjem sa sedam karata.

 • Prva karta označava osobu, njen odnos prema ljubavi i drugoj osobi.
 • Druga karta pruža odgovore kakve smo sreće u ovom životu po pitanju ljubavi, uzimajući u obzir i karmičku regresiju.
 • Treća nam karta ukazuje što trebamo promijeniti u svom životu kako bi došli do ljubavi. Ova karta naglasak stavlja i na karmičko čišćenje.
 • Četvrta nam karta pokazuje kako možemo pojačati i kanalizirati energiju ljubavi u pozitivnom smjeru.
 • Peta karta nam pokazuje imamo li skrivene neprijatelje u ljubavi, neku magiju, ili bilo kakav vid blokade.
 • Šesta karta nam ukazuje na ono što nam u ljubavi pomaže, te imamo li pomoć iz duhovnih svijetova ili ne i u čemu se ogleda ta pomoć.
 • -Sedma nam karta ukazuje na sve ljubavne događaje u narednih devet mjeseci. Ova je karta pokazatelj uspona, padova, starih ljubavi, iznenađenja i svega onoga što će privući našu pažnju.

Tarot za ljubav nudi i mnoge druge tehnike otvaranja, ukazujući nam na pozitivna i negativna razdoblja u sferi ljubavi. Kroz tumačenje i položaj karata u otvaranju dobivamo potpun i detaljan uvid i sliku svoje ljubavne situacije.