Pitaj tarot online

Pitaj tarot online

Pitaj tarot online je jednostavan, ali u isto vrijeme vrlo precizan način koji će nam dati odgovore na mnoga pitanja. Drevni sistem tarota u sebi sadrži brojne informacije i mudrost za razumijevanje mnogih situacija iz života. Pitaj tarot online nam omogućava da pronađemo odgovore na mnoge skrivene procese, događaje i razvoj budućih događaja. Odabirom opcije pitaj tarot online dobivamo mogućnost temeljne analize situacije i pronalaženja riješenja za istu.

Na opciji pitaj tarot online možemo postaviti pitanja za prošlost, sadašnjost i budućnost. Također možemo postaviti pitanja vezana za posao, prijateljstva, ljubavi, karijeru, financijska ulaganja, zdravstvene situacije, karmu, utijecaje drugih ljudi, i negativan upliv magije. Pitaj tarot online vam pomaže donjeti odluke u teškim situacijama, utvrditi uzroke vlastitog neuspjeha, i pronaći najbolje riješenje za postizanje cilja.

Pitaj tarot online nam zapravo omogućava da shvatimo uzroke neugodnih situacija koje se učestalo ponavljaju kao svađe. sukobi, neuspešne ljubavi, kolaps u poslovanju i zdravstvene tegoba. Tarot karte će nam otkriti sve o našoj prošlosti, dati smjernice kako prevazići pogreške i pronaći način kako da izbjegnemo nepovoljne situacije i događaje. Odabirom ove opcije konačno možemo razumjeti sebe, svoje unutarnje želje, možemo shvatiti kako blokirati emocije da ne bi imale pretjeran utjecaj na naš život i sudbinu.

Pitaj tarot online  nam pomaže i da realno sagledamo situaciju iz svih kuteva i da donesemo najbolje odluke iz različitih područja života.

Tarot se sastoji od 78 karata velike i male Arkane koje nam na sebi svojstven i specifičan način daju odgovore i poruke, pravilno nas usmjeravajući na našem sudbinskom putu. U tumačenju ovih karata, karta vraga nagovještava period velikog iskušenja i poteškoća. Nasuprot njoj, karta Sunce nagovještava izlazak iz kriznih vremena, iznenadne nagrade, ali i blagoslov.

Pitaj tarot online je jednostavan način da dođemo do sudbinskih odgovora, da riješimo svoje dileme, i da na raskršću života donesemo prave odluke.

Pitaj tarot online nam daje jedinstvenu mogućnost dobivanja pravih odgovora. Pitanja koja postavljamo mogu biti iz iz raznih područja kao što su ljubav, vijernost partnera, skori brak, drugi brak, djeca, posao, zdravstvena situacija i dr. Jedno od veoma popularnih otvaranja na opciji pitaj tarot online je otvaranje “Zvijezda”. Odabirom ovog otvaranja možemo saznati mnoge tajne iz područja ljubavi i romantičnih odnosa.

  • Prva karta se odnosi na samu osobu i na njene želje
  • Druga karta se odnosi na muškarca iz prošlosti
  • Treća karta govori  o muškarcu /ženi koji će tek doći u naš život
  • Čertvrta karta govori o zajedničkim šansama za uspjeh
  • Peta karta govori o konačnom ishodu situacije

Ovo je samo jedno od stotina proricaja pomoću kojih možemo dobiti ogovore na željena pitanja.  Pitaj tarot online-24 sata dnevno daje odgovor na sva pitanja i omogućava da situacije sagledamo na drugačiji način, vodeći nas ka pravom smijeru.

Nazovite nas sada i pitaj tarot online!