Pitaj tarot karte

pitaj tarot karte

Proricanje tarot kartama pomaže nam da pronađemo odgovore na mnoga pitanja i nedoumice. Opcija pitaj tarot karte otkriva brojne aspekte iz sfere ljubavi, obitelji, posla i zdravlja. Dobiveni odgovori koje nam daje tarot pomažu u donošenju pravih odluka vezanih za mnoge situacije. Špil tarota sastoji se od 78 karata, od kojih svaka daje korisne savjete za poboljšanje. Pitaj tarot karte opcija kroz simbolične kombinacije pruža cijelokupno predviđanje, posebno u sferi iznenadnih ili neočekivanih događaja. Tarot karte imaju dugu tradiciju, a tumačenje sudbine kroz jedinstvene slike za mnoge je istovremeno i zanimljivo. Pitaj tarot karte nudi brojne mogućnosti, poput razjašnjenja trenutnih složenih situacija, tijeka sudbine, poslovnog napretka ili skrivenih bolesti.

Ukoliko želimo dobiti objašenjenje za odnos dvije osobe u ljubavnom odnosu, tada na opciji pitaj tarot karte možemo odabrati otvaranje „stanica za dvoje“. No, ukoliko želimo sagledati opću situaciju, pitaj tarot karte nudi jedno od najpopularnijih otvaranja, tzv. „keltski krst“. Kada smo u potrazi za dubinskim odgovorima i težimo tome da saznamo najbolje opcije za budućnost, tarot karte će nam u tome pomoći.

Pitaj tarot karte je opcija na kojoj možemo dobiti kratku ili detaljnu interpretaciju o budućnosti, emotivnoj i poslovnoj sferi. Pitaj tarot karte jedna je od najčešće korištenijih opcija predviđanja na ljubavnom planu. U tom smislu, tarot online nam može otkriti neke vrlo važne informacije.

Klijent na opciji pitaj tarot karte može postaviti pitanja vezana za ljubav ili romantiku, i to u formi:

  • Hoću li uskoro pronaći ljubav svog života
  • Hoću li ostvariti sreću sa trenutnim partnerom
  • Kako da poboljšam postojeću ljubavnu vezu
  • Što mogu očekivati u budućnosti ako ostanem sa trenutnim partnerom
  • Je li je moj partner moja srodna duša
  • Što da napravim kako bih imala skladno partnerstvo
  • Da li da nastavim vezu sa sadašnjim partnerom
  • Zašto postoji udaljenost između mene i mog partnera
  • Je li je moj sadašnji partner pravi izbor za mene

Kroz opciju pitaj tarot karte možemo dobiti vrlo zanimljive i mudre odgovore na područje ljubavi. Ukoliko smo postavili pitanje hoće li će doći do novog poznanstva i ostvarenja ljubavne veze, odgovori koje nam pruža tarot nam mogu mnogo toga otkriti:

Tarot karta budala naprimjer, koja je povezana sa Uranom, otkriva da osobu očekuje novo ljubavno poznanstvo sa osobom koja je drugog podrijetla. Ovo je karta čija se energija nadovezuje za slobodu, seksualnost i promjene.

Tarot karta mag se odnosi na energiju Merkura, pa osobu može očekivati poznanstvo sa mlađom osobom rođenom u zračnom horoskopskom znaku. Ona je samo nagoveštaj da će nova ljubav doći i prije nego što se očekuje.

Tarot karta visoke svećenice simbolizira tajne i energiju Mjeseca. Vjeruje se da osoba mora slijediti svoju intuiciju, a da novo poznanstvo može biti na mjestu gdje se „dobivaju“ nova znanja.

Tarot karta carice je simbol ispunjenja i povezuje se sa planetom Venerom.  Ona otkriva hoće li doći period zadovoljstva u ljubavi i jake privlačnosti među osobama.

Tarot karta cara predstavlja snagu i zodijački znak Ovna. Ovo je karta koja nagovještava vrlo romantično partnerstvo, koje se najčešće događa u radnom okruženju.

Tarot karta svećenika se nadovezuje na energiju Bika, a odnosi se na tradicionalne vrijednosti i ukazuje na emotivnu promijenu koja će uslijediti nakon poznanstva sa osobom koja ima interese za vjeru, filozofiju ili duhovnost.

Tarot karta ljubavnika simbolizira neodlučnosti i šarm, a energetski je povezana sa znakom Blizanca. Vjeruje se da pojavom ove karte osobu očekuju važni sudbinski preokreti i neophodnost izbora.

Tarot karta kočije oslikava energiju znaka Raka, sferu emotivnosti, ali i brojnih izazova sa kojima će se osoba susresti ukoliko bude htjela izgraditi stabilan ljubavni odnos.

Tarot karta Sunca se nadovezuje na optimizam, radost i sreću. Vjeruje se da nagoviještava poznanstvo sa osobom koja živi u drugom gradu ili u nekom udaljenom mjestu.

Tarot karta svijeta je energetski usko povezana sa Saturnom i temelji se na principima praktičnosti. Ukoliko je osoba sama, ova karta nagoviještava svršetak jednog ciklusa i vrlo zanimljivo poznanstvo na nekom putovanju.

Opcija pitaj tarot karte je idealna ukoliko želimo saznati sve one važne događaje iz budućnosti i otkriti periode preokreta i pozitivnih promijena.

Pitaj tarot karte za savijet na vrijeme!