Pitaj tarot tri karte

Pitaj tarot tri karte

Pitaj tarot tri karte je opcija kroz koju možemo sagledati prošlost, sadašnjost i budućnost. Na ovaj način dobivamo brz uvid u situacije koje su nam nejasne ili pak želimo pronaći riješenja za ograničenja sa kojima se suočavamo. Prva karta u otvaranju se odnosi na prošlost i na sve ono što se događalo u prošlosti. Veže se za ljude, događaje i faktore koji su imali važan utjecaj na promijene. Druga karta u otvaranju simbolira sadašnjost i sve ono aktualno s čim se suočavamo. Ova nam karta pomaže da se identificiramo sa sadašnjim trenutkom.

Pitaj tarot tri karte je forma koja nosi određenu poruku

Treća tarot karta u otvaranju se odnosi na vrijeme koje dolazi, moguće ishode i prilagodljivost na nove situacija. Treća je karta vrlo važna jer predstavlja ključ za ulaz u budućnost i buduće događaje. Ova opcija pitaj tarot tri karte je forma koja nosi određenu poruku, a spajanjem sve tri karte u jednu cjelinu dobivamo opći smisao. Pitaj tarot tri karte nam može pomoći da dođemo do veće samospoznaje. Ovisno o položaju samih karata, ali i o kombinaciji i značenju, formira se odgovor na naše pitanje. Obrnute karte označavaju teškoće koja prate osobu i specifične, složene situacije kojima je osoba okružena.

Tarot tri karte-ovo otvaranje je posebno pogodno kad želimo nešto saznati što prije. Ukoliko imamo slijedeću kombinaciju, odgovor na pitanje može biti:

 • Kula – Kotač sudbine – Car
  • Prva se karta povezuje sa životnim teškoćama, tjeskobama i izolacijom.
  • Druga karta govori da će se dogoditi nešto neočekivano što će iz korjena promijeniti život onoga kome se čita.
  • Treća karta Car govori kako će uskoro doći do novog poznanstva, udobnosti i bezbrižnosti.
  • Pitaj tarot tri karte se može tumačiti i na osnovi numerološke simbolike karata.
 • Budala – Zvijezda – Sud
  • Vrijednost prve karte u nizu se odnosi na energiju kroz koju je došla izvjesna transformacija.
  • Druga se karta povezuje sa sadašnjošću i nedostatkom mudrih poteza. Vrlo često je indikator narušenih nada.
  • Treća karta simbolizira nadu, vjeru i planove osobe vezane za budućnost.

Pitaj tarot tri karte bazira se na drevnim i mističnim simbolima i drevnom znanju kroz čije kombinacije pronalazimo nove životne ciljeve i mogućnosti. Svaka od tri karte postavljena je tako da na najbolji način uvidimo sve prednosti i nedostatke postojećih aspekata, ciljeva i konačnih rezultata situacije.

Pitaj tarot tri karte o ljubavi, zdravlju, obitelji, financijama …